גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת …
מרכיב: שמן זית
-
-
-
-
אחד הדגים האהובים זה דג סלמון. הוא עסיסי, הוא יפה, הוא טעים מאוד – וקל מאוד להכנה. אני מציג לפניכם מנת דג סלמון בעשבי תיבול עם מיונז שנעשה בתנור והוא …
-
-
-
הצ'יפס המושלם גם כשהוא דק. פריך מבחוץ, רך ומפנק מבפנים. צ'יפס טוב עשוי מתפוחי אדמה, שמן ומלח – וזהו. וכמובן – מטוגן פעמיים. תענוג לחיך, התוספת המושלמת לכל ארוחה.
-
-
-
-
-
סלט ניסואז
מאת דבי עיזר -
-