מרכיבים%WP_TITLE_SEP%קמח

טבעות בצל קריספיות בטמפורה

טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן – אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.

Read more

בטטה בטמפורה לסושי

שדרגו את הסושי שלכם והוסיפו בטטה בציפוי טמפורה רך וקריספי. בטטה בטמפורה מוסיפה לסושי מתקתקות ורכות והופכת את הסושי שלכם להרבה יותר מעניין. כמובן שאפשר להכין בטטה בטמפורה גם כחטיף נחמד לאירוח.

Read more

כנפיים חריפות אש

אוהבים כנפיים חריפות? הנה מתכון לכנפיים חריפות וטעימות במיוחד. כל כך חריפות שיחרכו לכם את השפתיים, אבל כל כך טעימות – שזה יהיה שווה את זה. כנפיים חריפות אש – מתאימות במיוחד לנשנוש מול משחקים בטלוויזיה ולערבי חברה מיוחדים.

Read more

טבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות – אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.

Read more

לחמניות המבורגר

אוהבים המבורגר? ברור! מי לא אוהב? ואין כמו להכין המבורגר ביתי מבשר משובח. ומה יותר טעים מהמבורגר ביתי? המבורגר ביתי בלחמניה תוצרת בית. אין כמו המבורגר בלחמנייה חמה, רכה מבפנים וקראנצ'ית מבחוץ שבדיוק יצאה מהתנור. לפניכם מתכון קל ומהיר ללחמניות המבורגר שיכולות להתאים להמבורגרים גדולים או למיני המבורגרים.

Read more

לביבות קישואים וגזר

מי אמר שלביבות הן רק מתפוחי אדמה? הנה לפניכם לביבות גזר וקישואים מהטעימות שאכלתם מימיכם. הקישוא מביא איתו את הרכות בעוד הגזר מביא את הקריספיות והמתקתקות הנהדרת. לביבות קישואים וגזר הן לביבות טעימות שכולם יאהבו וישבחו.

Read more

פיש אנד צ'יפס

פיש אנד צ'יפס – מנה אנגלית מסורתית הכוללת באופן מפתיע דגים וצ'יפס. הדג מצופה במעטפת פריכה עם בירה ומטוגן בשמן עמוק יחד עם הצ'יפס. פיש אנד צ'יפס זו ארוחה משביעה טעימה ומפנקת שתמיד באה טוב.

Read more

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף