טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן – אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.
שדרגו את הסושי שלכם והוסיפו בטטה בציפוי טמפורה רך וקריספי. בטטה בטמפורה מוסיפה לסושי מתקתקות ורכות והופכת את הסושי שלכם להרבה יותר מעניין. כמובן שאפשר להכין בטטה בטמפורה גם כחטיף נחמד לאירוח.
אוהבים כנפיים חריפות? הנה מתכון לכנפיים חריפות וטעימות במיוחד. כל כך חריפות שיחרכו לכם את השפתיים, אבל כל כך טעימות – שזה יהיה שווה את זה. כנפיים חריפות אש – מתאימות במיוחד לנשנוש מול משחקים בטלוויזיה ולערבי חברה מיוחדים.
טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות – אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.
אוהבים המבורגר? ברור! מי לא אוהב? ואין כמו להכין המבורגר ביתי מבשר משובח. ומה יותר טעים מהמבורגר ביתי? המבורגר ביתי בלחמניה תוצרת בית. אין כמו המבורגר בלחמנייה חמה, רכה מבפנים וקראנצ'ית מבחוץ שבדיוק יצאה מהתנור. לפניכם מתכון קל ומהיר ללחמניות המבורגר שיכולות להתאים להמבורגרים גדולים או למיני המבורגרים.
מי אמר שלביבות הן רק מתפוחי אדמה? הנה לפניכם לביבות גזר וקישואים מהטעימות שאכלתם מימיכם. הקישוא מביא איתו את הרכות בעוד הגזר מביא את הקריספיות והמתקתקות הנהדרת. לביבות קישואים וגזר הן לביבות טעימות שכולם יאהבו וישבחו.
פיש אנד צ'יפס – מנה אנגלית מסורתית הכוללת באופן מפתיע דגים וצ'יפס. הדג מצופה במעטפת פריכה עם בירה ומטוגן בשמן עמוק יחד עם הצ'יפס. פיש אנד צ'יפס זו ארוחה משביעה טעימה ומפנקת שתמיד באה טוב.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף