תפוחי אדמה עם קישואים ופלפל אדום הם תוספת מעולה, צבעונית וטעימה לכל ארוחה. יחד עם השום והכוסברה הם הופכים לחגיגה של טעמים, צבעים וריחות נהדרים. מעולה כתוספת לארוחה בשרית או ארוחת דגים – וכמובן ליד סטייק עסיסי.
כנפיים במייפל יהפכו מיד לכנפיים הכי טעימות שהכנתם (טוב, אולי חוץ מכנפיים באפלו). אלו כנפיים מתקתקות, מתפרקות מהעצם וכל כך טעימות שלא תוכלו לחכות שיתקררו לפני שתטרפו את כולן. אני ממליץ בחום להשתמש במייפל אמיתי ולא בתחליפי בטעם. ההבדל בטעם הוא אסטרונומי – ושימוש במייפל אמיתי יהפוך לכם את המנה לטעימה בצורה בלתי רגילה.
פיש אנד צ'יפס – מנה אנגלית מסורתית הכוללת באופן מפתיע דגים וצ'יפס. הדג מצופה במעטפת פריכה עם בירה ומטוגן בשמן עמוק יחד עם הצ'יפס. פיש אנד צ'יפס זו ארוחה משביעה טעימה ומפנקת שתמיד באה טוב.
כולם יודעים שהמבורגר זה אחד המאכלים האהובים בעולם. הבעיה היא שלרוב צורכים אותו בחוץ, כלומר במקומות בהם לא ברור מה טיב הבשר ומה מקורו, ומה שמים לנו בפנים. מכיוון שהמבורגר מכינים מבשר טחון – חשוב מאוד לוודא כי הוא מוכן כיאות. אבל במקום לשבור את הראש – למה לא להכין לנו המבורגר טעים ועסיסי בבית? זה כל כך פשוט וקל להכנה. נכון, המבורגר עסיסי וטוב מכינים מבשר כבש משובח או אנטריקוט טחון – אבל אלו לא תמיד בנמצא. הנה לכם מתכון להמבורגר שאפשר להכין מבשר טחון רגיל שקונים בסופר ושיש לנו לרוב בבית.
מרק קובה סלק או קובה באופן כללי הוא ללא ספק המאכל הרשמי של יום שישי בצהריים. רוצים להכין מרק קובה סלק טעים? הנה מתכון נהדר למרק קובה סלק.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף