עראיס הוא מעדן ערבי-מזרחי שמכינים בשמחות ואירועים – אבל הוא כל כך קל וטעים שאני מכין אותו סתם ככה באמצע השבוע כשיש לי בשר טחון טוב ולא בא לי להתאמץ. עראיס זו בעצם פיתה ממולאת בקבב שנצרבת מכל הכיוונים. מעדן של ממש וקל להכנה.
מרכיב: פטרוזיליה או כוסברה
-
-
יש אלף דרכים להכין שקשוקה – אבל רק אחת שיוצאת מעולה בכל פעם שמכינים אותה. השקשוקה של דודה שלי, דבי, שמתאימה להכנה בבית לארוחת בוקר מפנקת או בשטח אחרי יום של פעילות היא השקשוקה הכי טעימה שהכנתי. קלה להכנה – וטעימה בטירוף.
-