כולם אוהבים עוגיות שוקולד צ'יפס. אבל אצלי זה אהבה ברמה של אובססיה! אבל מה הטריק שמקפיץ אותן מעל כל האחרות? כנסו עכשיו למתכון הכי שווה לעוגיות שוקולד צ'יפס
מרכיב: חמאה
-
-
רוטב סלסה רוזה הוא רוטב עגבניות על בסיס שמנת שמכינים בעיקר פסטות רחבות וניוקי. כאן אנחנו משדרגים את הרוטב ונותנים לו טוויסט עם עגבניות שרי טריות ותוספת פיקנטית של טבעות פלפל חריף. התוצאה פשוט תענוג.
-
-
-
-
לחמניות חלב
מאת אסף כהןלחמניות חלב הן לחמניות רכות, טעימות וכייפיות במיוחד. לחמניות חלב הן טעימות ויכולות להיות בסיס לארוחה קלה וטובה, ו"על הדרך" ובזכות תוספת החלב, מספקות לגוף ויטמינים ורכיבים חשובים.
-
-
-
תפוחי אדמה בטריאקי הם תפוחי אדמה פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, מתוקים וטעימים כל כך בזכות הטריאקי. תפוחי האדמה מבושלים בתנור לקבלת הקריספיות – ואז מוקפצים עם הטריאקי במחבת לקבלת טריאקי מקורמל ומתוק.
-
-
גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת לקריספית בתנור. גרטן תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות הוא קל מאוד להכנה, טעים מאוד ומתאים לכל ארוחה.
את הגרטן ניתן להגיש חם מהתנור או בטמפרטורת החדר.
-
אמפנדת פטריות
מאת אסף כהן -
-
- 1
- 2