טיפול בבשר
אחד מעמודי הטווח של המטבח העולמי בכלל והישראלי בפרט זה הבשר. הגבר הממוצע מוכן לתקוף נתח בשר בכל שעה ביום – וגם נשים לא נשארות אדישות למראה נתח בשר עסיסי.…
אחד מעמודי הטווח של המטבח העולמי בכלל והישראלי בפרט זה הבשר. הגבר הממוצע מוכן לתקוף נתח בשר בכל שעה ביום – וגם נשים לא נשארות אדישות למראה נתח בשר עסיסי.…
אחד המקומות החשובים במטבח הוא כמובן המקרר. במקרר אנחנו שומרים את מרבית מוצרי המזון שלנו, הן בתיבת המקרר והן בתיבת המקפיא. ובהיותו המקום בו מרבית האוכל שלנו מאוחסן – עלינו…
[gallery royalslider="2"] העולם הקולינרי חייב לאיטליה על אחת המתנות הטעימות ביותר שהם העניקו לנו – הפסטה והרטבים שלה. המבחר כה עשיר שאפשר לאכול במשך חודש לאכול בכל יום שילוב של…
כל מאכל שלא תכינו – אין ספק כי הדבר הכי חשוב בבישול, מעבר לחומרי גלם איכותיים – הם התבלינים. תבלינים הם בעצם תמצית הטעם שנותנים את הטאצ' הסופי לטעם של…
[gallery royalslider="2"] במאמרים קודמים כבר סקרתי את סוגי הסכינים הנפוצות ותיארתי את החשיבות בשימוש בסכין מתאימה, וכן איך לתחזק סכין שף. ובעקבות הכתבות הללו קיבלתי מספר מיילים מאנשים אשר מבקשים…
[gallery royalslider="2"] כבשלנים אנחנו אוהבים שיש לנו מטבח מאובזר ומתוחזק היטב. בין אם מדובר בגאדג'טים שונים ומשונים, אביזרים ומכשירים משודרגים וכלי המטבח האיכותיים ביותר שכיסנו מאפשר לנו. אבל אחרי שאבזרנו…
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף