שמן זית

זית הוא אחד משבעת המינים בהם התברכה ישראל. השמנים שמפיקים מזיתי ארץ ישראל, על אף שהם מיוצרים בכמות מצומצמת יחסית למדינות יצרניות שמן (ספרד, איטליה ויוון) נחשבים למשובחים ויוקרתיים במיוחד…

Read more

תערובות תבלינים

אין צורך להסביר כמה חשובים התבלינים במטבח הביתי שלנו. תבלינים הם עמודי היסוד והבסיס לכל הטעמים בבישול (בתנאי, כמובן שלא משתמשים באבקות מרק למיניהן…) וכולנו משתמשים בהם באופן יום יומי.…

Read more

איך לבחור בשר עופות ודגים

אחרי המאמר "טיפול בבשר" שפרסמתי – קיבלתי לא מעט תגובות ובקשות לריכוז כללים כיצד לבחור בשר עופות ודגים בסופר או בשוק וכיצד לוודא כי הם טריים. אז הרי לפניכם המדריך…

Read more

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף