סלט סלק וסלרי

סלט סלק וסלרי

סלט סלק וסלרי

על ידי 11 באוגוסט 2014

סלט סלק וסלרי הוא לא רק סלט טעים מאוד - הוא גם בריא מאוד וקל מאוד להכנה. מינימום השקעה, מקסימום טעם. סלט סלק וסלרי מתאים לכל אירוע, ארוחה ואפילו לפיקניק.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מורידים לסלק את שאריות הקליפה עם סכין.
  • חתוכים את הסלק למקלות בעובי של קצת פחות מס"מ. מי שרוצה ומעדיף - חותך את הסלק לקוביות בינוניות.
  • שוטפים היטב את הסלרי ומפרידים את גבעול הסלרי מהעלים.
  • את הגבעול קוצצים לחתיכות בעובי חצי ס"מ.
  • את העלים קוצצים גס.
  • שמים את הסלק, גבעולי ועלי הסלרי בקערה.
  • מוסיפים את שמן הזית, מעט מלח ומיץ לימון ומערבבים היטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף