5.1אלף
הדפסה
איך לקלף ראש שום ב20 שניות
אז איך מקלפים שום ב20 שניות? רוצים להכין תבשיל טעים, שום קונפי או כל מתכון אחר שמכיל המון שיני שום כמו לא מעט מתכונים טבעוניים אבל אין לכם כוח ורצון להתחיל לקלף שן אחר שן ואח"כ הריח על הידיים נשאר, וגם מכשירי קילוף השום לא עובדים בכמות סיטונאית. אז אל חשש! אנחנו בטעימאוד הלכנו וחקרנו ומצאנו את הדרך היעילה ביותר לקלף שום - אפילו עשרות שיני שום בבת אחת - בלי לקנות גאדג'טים ובלי להסריח את הידיים.
נסו ותהנו!
הוראות הכנה
- לוקחים את ראש השום ומפרקים לשיניים.
- מניחים הכל בקערה וסוגרים אותה בקערה השניה. מי שרוצה - יכול לשים את השיניים בקופסאות עם מכסה.
- משקשקים את הקופסא חזק חזק למשך 20 שניות.
- פותחים - כל שיני השום מקולפות. אלה שלא מקולפות - נמצאות במצב קילוף מתקדם וזקוקות רק לעזרה קטנה.
זהו! תהנו!