עוגת מייפל

עוגת מייפל

על ידי 5 ביוני 2013

עוגת מייפל היא עוגה קלאסית, מתוקה וכמובן - טעימה מאוד מאוד. עוגת מייפל היא עוגה בחושה וקלה להכנה. מומלץ להשתמש במייפל אמיתי ולא בחיקויים. ההבדל בטעם הוא אדיר.

  • זמן הכנה : 7 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקציפים את הביצים עם הסוכר.
  • מוסיפים את שאר החומרים חוץ משקדים.
  • משמנים היטב בחמאה תבנית עגולה, רצוי קפיצית - ומפזרים את השקדים. חשוב להשתמש בתבנית בעלת ציפוי טפלון או קרמי כדי לחלץ בקלות את העוגה בסיום האפיה.
  • יוצקים את התערובת על השקדים ואופים בחום של 180 מעלות כ35 עד 40 דקות עד שהעוגה יציבה ובעלת צבע זהוב יפה.
  • בעודה חמה הופכים את העוגה על צלחת רחבה כך שהשקדים יהיו מלמעלה.
  • מערבבים 1/4 כוס מייפל עם 1/4 כוס מים רותחים ויוצקים על העוגה החמה.

זהו! מוכן.

מחכים שהעוגה תתקרר - ומגישים לאורחים.

בתאבון

הדפסה

Related posts

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי קלות והכי טעימות שתכינו באחריות

לחמניות חלב

קוקילידה ביתית

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף