עוגת שיש

עוגת שיש

עוגת שיש

על ידי 25 באפריל 2013

עוגת שיש עשירה, טעימה, קלה ומהירה להכנה - בדיוק מה שאתם צריכים כשבאים אורחים בהתראה קצרה או שסיימתם בישולים לקראת שבת ונזכרתם ששכחתם לאפות עוגה, או שסתם בא לכם עוגה טעימה מאוד.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרידים את הביצים בין החלמון לחלבון ל2 קערות נפרדות.
  • מקציפים את החלבונים (הלבן) עם סוכר במיקסר במהירות גבוהה לקבלת קצף יציב.
  • בינתיים מעבבים את הקמח עם אבקת האפיה.
  • מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את החלמונים (הצהוב), הקמח עם אבקת האפיה (בזהירות כף אחרי כף), מיץ התפוזים והשמן.
  • יוצקים לתבנית עגולה (24-26 או 2 תבניות אינגליש קייק גדולות) 3/4 מכמות התערובת.
  • את התערובת שנותרה מערבבים עם 2 כפות אבקת קקאו.
  • יוצקים בזרם דק את תערובת הקקאו לתוך התבנית עם התערובת הלבנה.
  • מערבבים בעדינות עם שיפוד עץ או סכין דקה לקבלת דוגמת שיש.
  • אופים ב-180 מעלות כ35-40 דקות עד שעוגה יציבה.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי קלות והכי טעימות שתכינו באחריות

לחמניות חלב

קוקילידה ביתית

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף