עוף בדבש ולימון

עוף בדבש ולימון

עוף בדבש ולימון

על ידי 24 באפריל 2013

עוף נהדר וקל להכנה - מאוד מאוד טעים, קריספי ומוצלח. שילוב נהדר (כרגיל) בין עוף, לימון שום ודבש.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את העופות (אפשר להוריד את העור) ומסדרים בתבנית.
  • מערבבים בקערה את שאר החומרים עם המים חוץ משיני השום עד שהכל נהיה אחיד.
  • שופכים על העוף את תערובת המישרה ומעסים את העוף טוב טוב בידיים עד שכולו מכוסה ברוטב.
  • עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל3-4 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).
  • מוציאים מהמקרר.
  • מקלפים את שיני השום - ובעזרת כף או סכין מועכים אותם קלות.
  • מכניסים לרוטב כמו שהם.
  • מחממים תנור ל230 מעלות.
  • מכסים את העוף בנייר אלומיניום ומכניסים ל20 דקות לתנור.
  • לאחר 20 דקות - פותחים את התנור - מורידים בזהירות את נייר האלומיניום, מנמיכים את טמפ' התנור ל180 וסוגרים את התנור.
  • ממשיכים לבשל 45 דקות עד להשחמה של העוף.

זהו! מוכן!

להגיש עם אורז לבן עם הרבה רוטב.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף