3.4אלף
הדפסה
בוקה גרני
בוקה גרני הינו צרור עשבי תיבול המשמש להכנת צירים. פשוט לוקחים את כל המרכיבים וקושרים אותם בחוט בישול מיוחד או בקופסת בישול המיועדת לעשבי תיבול. את הבוקה גרני אוגדים יחד מכיוון שבסוף הבישול מוציאים אותו החוצה וזורקים.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- גבעול כרישה - גדול (החלק הלבן בלבד) חתוך לאורך
- גבעולי סלרי - 2 פרוסים לאורך
- רוזמרין - ענף
- עלי דפנה - 2 (רצוי טריים)
- פטרויליה - 4 גבעולים
- טימין - 2 ענפים
הוראות הכנה
קושרים הכל יחד עם חוט שפאגאט, או עם עלה הכרישה, או שמכניסים הכל לתיבת תיבול ייעודית - וזהו.