שמן פטרוזיליה

שמן פטרוזיליה

על ידי 2 באוקטובר 2011

שמן פטרוזיליה נועד כשימוש לתיבול עדין ולקישוט מנות. צבעו ירקרק וטעמו עשיר ועדין. הוא קל להכנה ומאוד מוצלח.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים במחבת את השמן, הפטרוזיליה והמלח.
  • מחממים תוך כדי ניעור קליל של המחבת תוך כדי.
  • ברגע שהשמן נצבע בצע ירקרק והפטרוזיליה מאבדת את הברק הטבעי שלה - מורידים מהאש ומעבירים לצנצנת.

 

הדפסה

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף