רוטב עגבניות ופטריות חריף

פנה עם רוטב עגבניות ופטריות חריף

רוטב עגבניות ופטריות חריף

על ידי 26 במאי 2013

רוטב נהדר לפסטה לאנשים שאוהבים חריף. רוטב לפסטה שמשלב פטריות ועגבניות - וחריפות מעודנת המגיעה מצ'ילי גרוס ושום קצוץ. מצוין לאנשים שרוצים לרענן את הפסטה שלהם ולהפתיע את בלוטות הטעם. מומלץ להגיש עם פסטה מסוג פנה. מכיוון שהרוטב מוכן די מהר - מומלץ להתחיל להכין אותו אחרי שכבר מעמידים מים לפסטה על מנת שהרוטב יהיה מוכן יחד עם הפסטה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 12 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל דק לרצועות דקות - ואת הרצועות חותכים ל3 - 4 חתיכות. קח שיש לכם שבבי בצל דק וארוך.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות ברוחב חצי ס"מ.
  • קוצצים את השום דק דק דק דק בסכין. עדיף לא לכתוש.
  • מחממים שמן זית במחבת גדולה.
  • מוסיפים לשמן את הצ'ילי הגרוס - ומטגנים 30 שניות תוך נענוע של המחבת - עד שהצ'ילי מפריש את הצבעים שלו לשמן.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל נעשה שקוף.
  • מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
  • מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן תוך ערבוב והקפצה כ-3 דקות עד שהפטריות מצטמקות מאוד ומשנות את צבען לגמרי לצבע כהה.
  • מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות - מערבבים, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עוד 5 דקות.

זהו! מוכן!

מומלץ לשפוך ישירות על הפסטה המסוננת ולערבב הכל יחד.

בתאבון!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס