רוטב עגבניות וקישואים

רוטב עגבניות וקישואים לפסטה

רוטב עגבניות וקישואים

על ידי 1 באפריל 2014

עוד שדרוג לרוטב הפומודורו הקלאסי. רוטב עגבניות עם קישואים הוא רוטב מעולה וטעים לשימוש בפסטות, לזניות ופשטידות ובכל מקום שבו צריך להשתמש ברוטב עגבניות טוב - ומחפשים לו טוויסט קטן. רוטב עגבניות וקישואים הוא רוטב עשיר, טעים ואיכותי.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • חותכים את הקישואים לרצועות בעובי חצי ס"מ, ובאורך 2-3 ס"מ.
  • מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהקישואים מתרככים ומתחילים להשחים קלות.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עוד דקה.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח והפלפל - ומביאים לרתיחה.
  • חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים יחד עם חצי כוס מים.
  • מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם פסטה מסוג פנה, ספירלי (ביסלי) או ספגטי ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.

הדפסה

 

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף