רוטב סויה מתוקה

רוטב סויה מתוקה

רוטב סויה מתוקה

על ידי 25 ביוני 2014

רוטב סויה מתוקה הוא רוטב אסייתי שמיועד לתיבול של מאכלים יפנים כמו סושי, גיוזות, סלטים אסייתים ועוד. הוא קל להכנה, מאוד מאוד טעים ומומלץ להכנה בכל פעם שבא לכם ערב בסגנון אסייתי.

המתכון באדיבות השף תמיר לרמן מחברת מינג-לינג.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 4 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן.
  • מדליקים אש חזקה ומערבבים טוב טוב עד לרתיחה.
  • מכבים את האש ושמים בצד להתקררות.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף