פסטה בטטטופו

פסטה בטטופו

פסטה בטטטופו

על ידי 24 ביוני 2013

רוטב טבעוני לפסטה - קל להכנה, טעים ובריא מאוד. לאנשים שרוצים להעשיר את הפסטה שלהם ברוטב עשיר, טעים ומשביע במיוחד.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים תערובת של שמן זית, כפית שום כתוש, פלפל שחור גרוס, 3 כפות רוטב סויה, וכפית דבש.
  • חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים בתערובת לחצי שעה לפחות.
  • בינתיים קוצצים את הבטטות לקוביות קטנות.
  • מטגנים את הבטטות עד להתרככות, או מאדים במים ולאחר מכן מקפיצים בשמן זית.
  • מוסיפים את השום הכתוש.
  • מוסיפים לבטטות הרכות את קוביות הטופו עם הנוזלים של המרינדה.
  • מבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה, ומוסיפים אל התערובת ומערבבים.
  • מתקנים תיבול: מוסיפים שמן זית, אורגנו טרי, מלח ופלפל שחור גרוס.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס