פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

על ידי 19 במאי 2013

פשטידת כרובית טעימה ועסיסית - וכמובן קלה להכנה. למי שמחפש ארוחה טעימה, בריאה ומשביעה שקל מאוד להכין וטעים מאוד לאכול - פשטידת כרובית זה פתרון מושלם.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים.
  • שמים בסיר מים עם מעט מלח וכף חומץ ואת פרחי הכרובית.
  • מביאים את הכל לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות עד להתרככות של הכרובית.
  • מסננים את הכרובית מהמים ושמים בקערה
  • בינתיים, פורסים את הבצלים לחצאי טבעות ומטגנים בשמן קנולה עד להזהבה ועוד 2 דקות שיתייבשו.
  • מוסיפים את הבצל לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקמח, הביצים, המלח והפלפל
  • מערבבים הכל ומעבירים לתבנית עגולה.
  • מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
  • אופים במשך כ-35 דקות, ב-180 מעלות.
  • בודקים עם קיסם אם הפשטידה מוכנה - תוקעים באמצע - אם הקיסם יוצא יבש - מוכן. אם לא - עוד 5 דקות ובודקים שוב.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט ירוק.

 

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף