פטריות מוקפצות בסויה וכמון

פטריות מוקפצות בסויה וכמון

פטריות מוקפצות בסויה וכמון

על ידי 17 ביוני 2015

פטריות מוקפצות זה טוב וטעים - אבל בואו ניתן להן טוויסט שיהפוך אותן לפטריות מדהימות. הכמון מוסיף לפטריות טעם וניחוח משגעים שיהפכו לכם את המנה מ"עוד פעם פטריות מוקפצות" ל"נו מתי תכינו שוב את הפטריות המוקפצות האדירות האלה?"

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים את שמן הזית במחבת.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הפטריות בשלמותן (מי שרוצה יכול לקצץ את הרגליים לגובה הכיפה של הפטריה - אני אוהב להשאיר).
  • מטגנים ומערבבים כל הזמן במשך דקה וחצי עד שהפטריות צרובות היטב.
  • מוסיפים את הכמון, אבקת השום והפלפל ומטגנים עוד דקה וחצי תוך ערבוב.
  • מוסיפים את הסויה ומקפיצים את הפטריות עד שהן מקבלות צבע כהה מהסויה והסויה נספגת היטב בפטריות.
  • מזליפים מעט שמן שומשום, מערבבים קצת ומורידים מיד מהאש ומעבירים לקערה.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף