סלט שבעת המינים

סלט שבעת המינים

על ידי 16 בספטמבר 2012

סלט המורכב בשבעת המינים - מתאים להגשה בכל החגים - בעיקר בראש השנה ושלושת הרגלים.

 

  • זמן הכנה : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מבשלים את כוס החיטה עד למצב אל - דנטה (כלומר מבושלת אך לא רכה מאוד).
  • שוטפים את החיטה המבושלת ומסננים.
  • שמים את החיטה בקערה יפה.
  • קוצצים את הפטרוזיליה או הכוסברה קטן קטן ומוסיפים לחיטה.
  • מוסיפים לחיטה את גרעיני הרימון, התאנים והצימוקים.
  • מערבבים בקערה קטנה את רכז הרימונים, החומץ בן יין, הסילאן, מעט הלימון ואת שמן הזית.
  • מוסיפים לקערה, מוסיפים מלח ומערבבים.

זהו! מוכן. על מנת להשלים את שבעת המינים - מומלץ להגיש עם בירה קרה. אבל לא חייבים.

חג שמח!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף