כרובית מטוגנת בשלמותה

כרובית מטוגנת בשלמותה

כרובית מטוגנת בשלמותה

על ידי 15 בדצמבר 2015

נכון - המתכון הזה הוא כל כך פשוט וכל כך קל - אבל הוא כל כך טעים שפשוט חבל לא להכיר אותו. כרובית מטוגנת היא טעימה באופן מיוחד. אבל צורת ההגשה הזו היא גם מיוחדת - כי מקבלים את הכרובית שלמה ומוכנה לאכילה - שכל מה שצריך זה פשוט למשוך פרח מהכרובית ולאכול.

כרוביות מטוגנות שלמות זה מעולה לארוחות בופה שבה כל אורח יכול פשוט לתלוש לעצמו פרח כרובית ולאכול.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכרובית מכל העלים והגבעול המיותר.
  • מחממים בסיר קצת יותר גדול מהכרובית שמן קנולה.
  • כשהשמן חם - מכניסים את הכרובית עם הראש למטה ומטגנים 8 דקות עד שהיא שחומה לחלוטין.
  • מוציאים בזהירות לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם מטבלים כמו צ'ילי מתוק, מיונז, טחינה וכו'.

פשוט תולשים פרחים בקלות, טובלים ואוכלים.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף