תבשיל חזה עוף ובורגול

תבשיל חזה עוף ובורגול

על ידי 19 ביוני 2013

תבשיל חזה עוף ובורגול הוא קל להכנה, צבעוני ומאוד מאוד טעים. התבשיל מעולה כארוחת ערב משפחתית חמה ומזינה - שאפשר להכין במהירות.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את הבורגול ומסננים.
  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות וחותכים לקוביות של כס"מ.
  • חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות.
  • מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  • מוסיפים את הפלפל ומאדים מספר דקות עד להתרככות.
  • מוסיפים את קוביות חזה העוף ומערבבים היטב עד שהעוף משנה את צבעו ללבן.
  • מוסיפים את האפונה והבורגול.
  • מוסיפים את שאר התבלינים ושתי כוסות מים רותחים.
  • מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דק' עד שהבורגול מוכן.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף