שניצל מוקפץ ברוטב

שניצל מוקפץ ברוטב

שניצל מוקפץ ברוטב

על ידי 12 בינואר 2014

הכנתם שניצלים מעולים - אבל בכמות גדולה וכבר נמאס לכם לאכול רק שניצל? הנה לכם רעיון מעולה לארוחה נהדרת משאריות שניצלים שנשארו לכם במקרר. שניצל מוקפץ ברוטב הוא פתרון מעולה לגוון ולרענן את השניצלים - זה כל כך טעים שלפעמים אני מכין שניצלים רק בשביל להקפיץ אותם ברוטב.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 3 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את השניצל לקוביות.
  • מחממים מחבת ושופכים אליה את הצ'ילי המתוק ורוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הרום ומערבבים.
  • מוסיפים את השניצלים ומערבבים עד שכל השניצלים מצופים ברוטב.
  • מעבירים לקערה ומפזרים מעל שומשום.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס וסלט.

הדפסה

 

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף