עוף בסויה, לימון וסילאן

עוף בסויה, לימון וסילאן

עוף בסויה, לימון וסילאן

על ידי 29 במאי 2014

עוף בסגנון אסייתי - מלא טעמים וניחוחות בעל טעם עשיר ונהדר וטעים מאוד. עוף בסויה, לימון וסילאן הוא קל מאוד להכנה - פשוט מערבבים הכל, שמים בתבנית - שמים בתנור - ויוצא עוף כל כך טעים ועם מראה שחום ומרשים במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 50 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכניסים את העוף לתבנית עם שוליים.
  • מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב.
  • שופכים את הרוטב לתוך התבנית ומערבבים היטב בידיים שכל העופות יהיו מכוסים רוטב.
  • אם אתם שמים ירכיים - תדאגו שהחלק עם העור יהיה כלפי מטה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות.
  • אחרי 30 דקות פותחים את התנור, הופכים את העוף ומכניסים לעוד 20 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף