עוף במרינדה אסייתית בציפוי פריך

עוף במרינדה אסייתית בציפוי פריך

עוף במרינדה אסייתית בציפוי פריך

על ידי 31 בדצמבר 2014

כמה טעים - ככה פשוט. עוף במרינדה אסייתית של צ'ילי מתוק, סויה ודבש בציפוי פרורי לחם ואפיה בתנור נותנים לנו עוף פריך ומה זה טעים. קל מאוד להכנה וטעים כל כך!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 55 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מורידים את העור מחלקי העוף.
  • מערבבים בקערה את הצ'ילי המתוק, הדבש והסויה עם מטרפה עד שנוצר רוטב אחיד.
  • מכינים קערה עם פרורי לחם.
  • לוקחים נתח של עוף, טובלים ומצפים אותו היטב במרינדה הסמיכה ועוטפים אותו מכל הכיוונים.
  • מעבירים לקערת הפרורים ומצפים אותו בפרורים מכל הכיוונים - ומעבירים לתבנית עם שוליים גבוהים (מומלץ לרסס עם קצת ספריי שמן)
  • אחרי שסיימנו לצפות את כל העוף - מזליפים על הכל מעט שמן זית.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל55 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן או אורז אסייתי

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף