נקניקיות בציפוי פריך

נקניקיות בציפוי פריך

נקניקיות בציפוי פריך

על ידי 9 בדצמבר 2014

בסדר, אז נקניקיות בציפוי פריך זה לא המאכל הבריא ביותר - אבל היי, מי אמר שאסור להתפנק קצת? נקניקיות בציפוי פריך של פרורי לחם הוא פינוק שקל מאוד להכין וכיף מאוד לאכול. מומלץ להגשה ככיבוד באירועים (חתוך יפה לצד מטבלים) או כפינוק לבני המשפחה בכל עת.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 3 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מסדרים את פרורי הלחם על משטח ישר - מומלץ בצלחת ולא בקערה.
  • טובלים ומצפים את הנקניקיות בביצה.
  • מניחים את הנקניקיה הטבולה על משטח פרורי הלחם ומגלגלים.
  • טובלים את הנקניקיות שוב בביצה.
  • מגלגלים שוב בפרורי הלחם ומוודאים שגם הצדדים מכוסים. הציפוי הכפול יבטיח פריכות טובה ושלא יהיו קרחות על הנקניקיות.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק עד לרתיחה.
  • מכניסים את הנקניקיות המצופות לשמן הרותח ל3 דקות.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם קטשופ, חרדל, מיונז, מיונז שום, צ'ילי מתוק ועוד מטבלים כיד הדימיון הטובה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף