כנפיים במרינדה פיקנטית בתנור

כנפיים במרינדה פיקנטית

כנפיים במרינדה פיקנטית בתנור

על ידי 6 באפריל 2014

למי שאוהב חריף - מדובר בכנפיים הטעימות ביותר שאפשר להכין - באחריות. הכנפיים יושבות במרינדה חמצמצה עם שום, מקבלות צליה טובה ומתקרמלות בתנור, ובסוף מוקפצות ברוטב חריף מתקתק שעוטף את הכנפיים בטעם משגע שאי אפשר להפסיק לאכול.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותו ל2 על העצם.
  • מניחים את הכנפיים בקערה ושופכים פנימה את חומרי המשרה.
  • מעסים טוב טוב את הכנפיים עד שכל המשרה עוטף את הכנפיים.
  • סוגרים את הקערה ומכניסים למקרר ל4 שעות.
  • לאחר 4 שעות מעבירים את הכנפיים לנייר אפייה.
  • מכניסים לתנור ב200 מעלות ל25 דקות.
  • הופכים ומכניסים לעוד 20 דקות. בזמן הזה הכנפיים יתחילו להתקרמל והכל יקבל גוון שחרחר - זה לא שרוף! זה טעים!
  • מוציאים את הכנפפיים לקערה.
  • מכניסים למחבת גדולה את חומרי המשרה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שופכים פנימה את הכנפיים ומקפיצים עד שכל הכנפיים מצופות היטב ברוטב.

זהו! מוכן!

מגישים עם הרבה מטליות לחות.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף