כנפיים מתוקות – פיקנטיות בציפוי פריך

כנפיים מתוקות - פיקנטיות בציפוי פריך

כנפיים מתוקות – פיקנטיות בציפוי פריך

על ידי 10 בינואר 2016

כנפיים כל כך טעימות, כל כך קלות וכל כך פריכות שזה פשוט מדהים. הכנפיים מושרות במרינדה אסייתית מתוקה עם מעט פיקנטיות בציפוי פריך קל ומטורף שיהפוך לכם את הכנפיים לחגיגה של ממש.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הכנפיים לשניים על העצם ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה, הדבש והשום.
  • מערבבים היטב ומשרים לחצי שעה.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מכינים קערה עם כוס קמח.
  • לוקחים כל כנף, מוודאים שהיא מצופה היטב במשרה, מצפים בקמח מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים את הכנפיים בשמן 8 דקות עד להשחמה מלאה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף