כנפיים חריף מתוק בתנור

כנפיים חריף מתוק בתנור

כנפיים חריף מתוק בתנור

על ידי 2 בספטמבר 2013

כנפיים חריפות מתוקות בתנור. קלות מאוד להכנה - ובסוף יש רוטב מאוד טעים לטבילת הכנפיים. כנפיים חריף מתוק מיועדות לאנשים שאוהבים כנפיים פיקנטיות - ומעדיפים לעשות אותן בתנור ולהמנע מטיגונים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • כמות : קילו כנפיים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן וחוצים כל כנף על העצם לשני חלקים.
  • משפריצים קצת ספריי שמן על תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים לתנור.
  • מערבבים את כל מרכיבי המרינדה טוב טוב בקערה. (שימו לב - לאמיצים אפשר להוסיף עוד קצת רוטב סרירצ'ה. לעדינים - מסתפקים בכף)
  • מחלקים את הרוטב ל2 חלקים: חצי אחד שופכים על הכנפיים. חצי שני משאירים בקערה.
  • לושו בידיים את הכנפיים עד שכולן מכוסות רוטב. כסו בניילון נצמד - והכניסו למקרר לחצי שעה לפחות.
  • מחממים תנור ל200 מעלות.
  • מכניסים את הכנפיים (ללא הניילון) לתנור ל40 דקות - כשאחרי 20 הדקות הראשונות: מוציאים, הופכים ומחזירים לעוד 20 דקות.
  • בינתיים מכניסים את החצי השני של הרוטב לסיר קטן עם כפית קורנפלור - ומביאים לרתיחה.
  • לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15 דקות עד הסמכה תוך ערבוב מדי פעם.

זהו! מוכן!

מגישים בצלחת יפה את הכנפיים - ולידן את הרוטב לטבילת הכנפיים וחיזוק הטעמים.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף