כנפיים ברוטב ביתי

כנפיים ברוטב ביתי

כנפיים ברוטב ביתי

על ידי 21 בדצמבר 2014

הכנפיים הכי פשוטות, הכי טעימות והכי דביקות אי פעם. כנפיים ברוטב ביתי הן למעשה כנפיים שמכינים מרטבים שיש בבית באופן קבוע - ומקפיצים הכל יחד לקבלת רוטב סמיך, טעים ודביק במיוחד. אני אוהב להכין כמויות מהכנפיים האלו לפני משחקים בטלוויזיה כשבאים המון חברים ורוצים נשנוש שהוא גם חצי ארוחה. כנפיים ברוטב ביתי הן כנפיים חריפות, מתוקות וטעימות מאוד!

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן ל2 חלקים על העצם - ומכניסים לסיר.
  • ממלאים את הסיר מים קרים.
  • מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש בינונית - נמוכה עוד 5 דקות.
  • מסננים את המים ומחכים 15 דקות שהכנפיים יתקררו מעט.
  • מחממים במחבת גדולה שמן קנולה (מי שלא שומר - יכול להמיס 30 גרם חמאה עם מעט שמן זית)
  • מוסיפים את הצי'לי המתוק, הצ'ילי החריף ורוטב הברביקיו ומביאים לרתיחה.
  • כשהכל מבעבע מכניסים את הכנפיים ומתחילים להקפיץ ולערבב לפחות 5 דקות. בזמן הזה הרוטב יצטמצם ויתקרמל וידבק היטב לכנפיים.
  • מעבירים לקערת הגשה ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר על המחבת.

זהו! מוכן! מגישים עם הרבה מגבוני ידיים...

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף