כנפיים בסגנון קוריאני בתנור

כנפיים בתנור בסגנון קוריאני

כנפיים בסגנון קוריאני בתנור

על ידי 20 במרץ 2014

כנפיים בסגנון קוריאני הן כנפיים בתנור במשרה מתוק-מלוח. כדי שהכנפיים יקבלו את הטעמים הטובים של המשרה נותנים לכנפיים לנוח עם המשרה לפחות 4 שעות - כך הטעמים חודרים לכנפיים והופכים אותן למעדן אמיתי. כנפיים בסגנון קוריאני הן פריכות, טעימות ועם טעם של עוד.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • שמים בשקית אטומה את כל מרכיבי המרינדה.
  • מוסיפים את הכנפיים ומערבבים היטב.
  • סוגרים טוב את השקית - ומכניסים למקרר ל3-4 שעות לפחות. עד 12 שעות.
  • מוציאים את הכנפיים מהשקית ומסדרים יפה על תבנית עם נייר אפיה.
  • מחממים תנור על גריל עליון (ללא טורבו) ל200 מעלות ומכניסים את התבנית למרכז התנור ל25 דקות.
  • לאחר 25 דקות הופכים את הכנפיים בעזרת מלקחיים וצולים עוד 20 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף