כנפיים בבצק בירה

כנפיים בבצק בירה

כנפיים בבצק בירה

על ידי 30 בדצמבר 2014

אין יותר טוב לצפיה במשחקים בטלוויזיה מאשר בירה וקילו כנפיים - ומה אם נספר לכם שלקחנו את הבירה והכנפיים ושילבנו אותם למנה מטורפת של כנפיים בבצק בירה? בצק הבירה מקבל פריכות נהדרת בטיגון מה שהופך את הכנפיים לתענוג של ממש. כנפיים בבצק בירה - הן הכנפיים קלות להכנה וטעימות כל כך שמצב הרוח ישאר גבוה גם אם הקבוצה שלכם תפסיד...

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן על העצם ל2 חלקים - ושמים בסיר.
  • ממלאים את הסיר במים קרים.
  • מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות על אש בינונית.
  • מסננים את הכנפיים מהמים ומניחים להן להתקרר משהו כמו 10-15 דקות.
  • שמים בקערה את הקמח והתבלינים.
  • מוסיפים לקערה בעדינות את הבירה (שלא יווצר קצף. אם נוצר - מחכים כמה שניות שהוא ירד).
  • בעזרת מטרפה מערבבים טוב טוב את הבירה עם הקמח והתבלינים עד שנוצרת בלילה אחידה ללא גושים.
  • מחממים שמן קנולה בסיר או בצ'יפסר.
  • כשהשמן רותח - לוקחים כנף, מצפים בבלילה ומכניסים מיד לשמן הרותח בזהירות.
  • חוזרים על הפעולה עד שהסיר מתמלא (אם הכנפיים נדבקות - מפרידים אותן עם כף עץ או משהו)
  • מטגנים את הכנפיים עד להזהבה (ממש 2-3 דקות כי הכנפיים עצמן כבר מוכנות) - ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי חריף או צ'ילי מתוק ומלא צ'יפס.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף