כדורי עוף בטמפורת בירה שחורה

כדורי חזה עוף בטמפורת בירה שחורה

כדורי עוף בטמפורת בירה שחורה

על ידי 27 בפברואר 2014

כדורי חזה עוף בטמפורה עם בירה שחורה זה פשוט מעדן שאין לתאר. הבירה נותנת מתקתקות נעימה במיוחד שעוטפת את חזה העוף ברכות מענגת. כדורי חזה עוף בטמפורת בירה שחורה זו מנה נהדרת וקלה להכנה שכולם יאהבו.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות גסות.
  • מערבבים היטב את מרכיבי הטמפורה. את הבירה מוזגים בזהירות שלא יווצר הרבה קצף.
  • מחממים שמן קנולה בסיר קטן או צ'יפסר עד שהוא רותח.
  • כשהוא רותח - מנמיחים את האש לבינונית.
  • טובלים את קוביות חזה העוף בטמפורה ומכניסים לשמן החם.
  • מטגנים כ8-9 דקות בשמן לא רותח! (שלא ישרף מבחוץ והעוף יהיה חי...).
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם רוטב טריאקי, צ'ילי מתוק ובירה שחורה קרה.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס