כדורי עוף בטמפורת בירה שחורה
כדורי חזה עוף בטמפורה עם בירה שחורה זה פשוט מעדן שאין לתאר. הבירה נותנת מתקתקות נעימה במיוחד שעוטפת את חזה העוף ברכות מענגת. כדורי חזה עוף בטמפורת בירה שחורה זו מנה נהדרת וקלה להכנה שכולם יאהבו.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - חצי קילו
- בירה שחורה - נשר מאלט - כוס
- קמח - כוס ורבע
- ביצים - 2
- אבקת אפייה - כף
- פפריקה מתוקה - כפית גדושה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות גסות.
- מערבבים היטב את מרכיבי הטמפורה. את הבירה מוזגים בזהירות שלא יווצר הרבה קצף.
- מחממים שמן קנולה בסיר קטן או צ'יפסר עד שהוא רותח.
- כשהוא רותח - מנמיחים את האש לבינונית.
- טובלים את קוביות חזה העוף בטמפורה ומכניסים לשמן החם.
- מטגנים כ8-9 דקות בשמן לא רותח! (שלא ישרף מבחוץ והעוף יהיה חי...).
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם רוטב טריאקי, צ'ילי מתוק ובירה שחורה קרה.