כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית

על ידי 18 בינואר 2016

כדורי עוף סיניים זו מנה טעימה ונהדרת וכל כך קלה להכנה - והפעם בגרסה הפיקנטית ועמוסת התבלינים שתעקוץ לכם את הלשון ותעשה לכם שמח בפה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים שמן לטיגון עמוק לרתיחה.
  • מנקים את חזה העוף מעצמות חותכים לקוביות בגודל ביס.
  • שמים את חזה העוף בקערה מוסיפים לקערה רבע כוס קמח.
  • מערבבים היטב שקוביות חזה העוף תהיינה מצופות.
  • בקערה נוספת מערבבים את שאר הקמח עם התבלינים.
  • מוסיפים את הביצים והמים והסרירצ'ה לקמח והתבלינים ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת מרקם סמיך.
  • כשהשמן רותח - טובלים את קוביות חזה העוף בבלילת הטמפורה, מוודאים שהוא מצופה מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים עד להשחמה (כ6-7 דקות) ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס