חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

על ידי 8 בספטמבר 2015

חזה עוף בציפוי פריך וקל מוקפץ בצ'ילי מתוק עם ציפוי שומשום - מנה קלה להכנה וטעימה מאוד שאפשר להכין בממש כמה דקות של עבודה - וצ'יק צ'ק לשבת ולאכול. חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק - קל להכין וכיף לאכול!

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות גסות ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה מלח, פלפל, אבקת שום ו2 כפות קמח ומערבבים היטב עד שחזה העוף מצופה כולו.
  • מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב - כך גם נתחי חזה העוף לא ידבקו אחד לשני.
  • מטגנים את חזה העוף בשמן עמוק 3 דקות עד להשחמה ומוציאים לקערה.
  • מחממים במחבת 2 כפות שמן קנולה.
  • מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומביאים לרתיחה - הצ'ילי המתוק צריך לבעבע כולו.
  • מוסיפים את נתחי חזה העוף המטוגנים - ומקפיצים.
  • מקפיצים משהו כמו 3-4 דקות עד שכל הנתחים מצופים והצ'ילי המתוק נעשה סמיך יותר ודביק יותר.
  • מוסיפים שומשום בכיף - מקפיצים עוד חצי דקה ומוציאים.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז - או פשוט כמו שזה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף