חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

על ידי 7 במאי 2014

חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון זו מנה טעימה ומהירה להכנה. מומלץ להכין אותה כשבא משהו טעים ומעניין אבל אין סבלנות להכין מנה מפוארת מדי. חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון זו מנה קלה, טעימה ומשביעה.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ושמים בקערה.
  • מפזרים מלח ופלפל על רצועות חזה העוף ולשים בידיים עד שכל הנתחים מצופים.
  • חותכים את הפטריות לפרוסות, ואת הפלפל לרצועות דקות.
  • מחממים 2 כפות שמן במחבת.
  • כשהשמן חם מוסיפים את רצועות חזה העוף - ומטגנים תוך הקפצה עד תחילת השחמה.
  • מוציאים את חזה העוף מהמחבת (לא לקערה שבה הוא היה קודם)
  • מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומוסיפים את הפטריות והפלפל.
  • מקפיצים עד שהפלפל מתרכך.
  • מוסיפים את מיץ הלימון, הסויה ושמן השומשום ומערבבים.
  • מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים עוד 5 דקות עד שהעוף מוכן גם מבפנים.

זהו! מוכן!

מגישים כך בפני עצמו או על אורז.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס