חזה עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי

חזה עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי

חזה עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי

על ידי 18 בפברואר 2018

נתחי חזה עוף מוקפצים עם פטריות ובצל ברוטב טריאקי - מעולה על אורז או נודלס - והכי מומלץ על סלט ירוק. מנה קלה מאוד להכנה ומאוד מאוד עסיסית וטעימה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי חצי ס"מ ושמים בקערה.
  • מוסיפים את הפפריקה המתוקה, אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל לקערה ומערבבים היטב שחזה העוף יהיה מצופה תבלינים.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הבצל לחצאי טבעות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים במחבת כף שמן הקנולה.
  • כשהשמן רותח מכניסים את חזה העוף ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו - ומוציאים לקערה נקייה.
  • מוסיפים עוד כף שמן ומחממים.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את חזה העוף ורוטב הטריאקי.
  • מערבבים ומקפיצים 3-4 דקות עד שחזה העופף מוכן מבפנים והכל מכוסה ברוטב טריאקי.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן, סלט ירוק או על נודלס.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף