חזה עוף ברוטב תפוזים עם דבש וסויה

חזה עוף ברוטב תפוזים עם דבש וסויה

חזה עוף ברוטב תפוזים עם דבש וסויה

על ידי 2 בפברואר 2016

חזה עוף ברוטב תפוזים עם דב שוסויה זו מנה טעימה, יפה וכייפית שמכינים בפחות מחצי שעה. מקפיצים את העוף, מוסיפים רוטב - נותנים לחזה העוף לספוג את הטעמים ומקבלים חזה עוף עסיסי ברוטב תפוזים טעים ביותר שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.

  • זמן הכנה : 4 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס.
  • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב היטב עד שהקורנפלור והדבש מתמוססים לגמרי.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מכניסים את חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שכל הנתחים נעשים לבנים מכל הכיוונים.
  • מוסיפים את רוטב התפוזים ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש לבינונית - שישאר בעבוע יציב ברוטב.
  • מבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  • מכסים את המחבת ומבשלים 10 דקות כשמדי כמה דקות מערבבים.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן ומפזרים שומשום ביד נדיבה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף