חזה עוף בטמפורת חרדל

חזה עוף בטמפורת חרדל ברוטב

חזה עוף בטמפורת חרדל

על ידי 2 ביולי 2013

החלטתי שבא לי לנסות משהו חדש - לקחתי את הטמפורה הקלאסית והוספתי לה חרדל וקיבלתי נתחים בחריפות מעודנת ומאוד מאוד טעימים. הקפצתי אותם ברוטב על בסיס ברביקיו וצ'ילי מתוק - ובכלל הושלמה החגיגה. נתחי חזה עוף בטמפורת חרדל זו מנה מפתיעה וטעימה מאוד, וכמובן - קלה מאוד להכנה. נסו ותופתעו.

 

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות גסות (2 ס"מ בערך).
  • שמים את קוביות חזה העוף בקערה - מוסיפים את מרכיבי הטמפורה לקערה ולשים את נתחי העוף טוב טוב עד שכל טמפורה מתאחדת ועוטפת את כל הנתחים.
  • אם יש זמן - עוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר. אם לא - ממשיכים הלאה.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק (180 מעלות) - ומטגנים את נתחי חזה העוף בטמפורה בקבוצות (כל פעם כמה נתחים - שלא יפריעו אחד לשני).
  • מטגנים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • כשכל הנתחים מוכנים - מכינים את הרוטב.
  • מחממים כף שמן במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את נתחי חזה העוף למחבת.
  • מקפיצים ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים ברוטב - ומעבירים לקערה.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז לבן.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף