קציצות טונה מהירות

קציצות טונה מהירות

על ידי 22 בנובמבר 2017

קציצות טונה מהירות הכנה וטעימות להפליא! מערבבים את כל החומרים יחד, מטגנים - ויש לנו קציצות טונה נהדרות שיכולות לשמש כארוחה קלה או נשנוש מצוין לסגירת הרעב.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • קוצצים את הפלפל האדום
  • מסננים את הטונה מהשמן.
  • שמים את הבצל הקצוץ, הפלפל האדום, הטונה המסוננת ושאר המרכיבים (פרט לשמן) בקערה.
  • מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מחממים שמן לטיגון במחבת (לא המון שמן - שתהיה שכבה של חצי ס"מ)
  • כשהשמן חם מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט תירס, או ירקות חתוכים.

הדפסה

Related posts

דג אמנון בתבלינים בתנור

קציצות טונה

סלמון עם שום ולימון

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף