פשטידת בולונז

פשטידת בולונז

פשטידת בולונז

על ידי 9 באפריל 2014

החיים שלנו היו הרבה יותר פשוטים אם כל המתכונים היו פשוטים וטעימים כמו המתכון הזה. זה בעצם שדרוג של פסטה ברוטב בולונז - שנורא כיף להכין ונורא כיף להגיש. הפכנו את הבולונז לחצי פשטידה וחצי לזניה - אפינו בתנור, הקרמנו עם מוצרלה וקיבלנו מעדן.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  •  מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה - פחות 2 דקות. שתצא אל דנטה ואפילו טיפ טיפה קשה.
  • במקביל להכנת הפסטה - מכינים את אחד הרטבים הבאים: רוטב פומודורו קלאסי, רוטב עגבניות וקישואים (הכי מומלץ!!), רוטב עגבניות פיקנטי, רוטב עגבניות גזר ופלפלים - מי שיכול - מכין את הפסטה יום מראש ושם במקרר עד להכנה.
  • כשהפסטה מוכנה מסננים אותה מהמים בלי לשטוף (אנחנו צריכים את העמילנים של הפסטה לייצוב של הפשטידה) ומניחים להתקררות.
  • כשהפסטה והרוטב בטמפרטורה שאפשר לגעת בלי לקבל כוויה - מערבבים אותם יחד ומוסיפים את הבשר הטחון - ולשים טוב טוב עד שהכל מתערבב והבשר לא גוש אחיד.
  • מוסיפים ביצה ושן שום כתושה ומערבבים שוב.
  • מעבירים הכל לתבנית עם שוליים גבוהים ומשטחים.
  • מגרדים את המוצרלה ודואגים שתהיה שכבה אחידה על כל התערובת.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.
  • מוציאים ומחכים 10-15 דקות להצטננות והתייצבות הפשטידה.

זהו! מוכן!

להגיש עם סלט.

הדפסה

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף