סנדוויץ' סטייק פילדלפיה

סנדוויץ' סטייק פילדלפיה

על ידי 5 באוקטובר 2014

סטייק פילדלפיה זה בעצם סנדוויץ' סטייק עסיסי וטעים במיוחד. בלי רטבים, בלי תוספות - רצועות סטייק עם בצל מקורמל, קצת תיבול - וגבינה שנמסה בפנים. סטייק פילדפליה זו מנה נהדרת לארוחת ערב כייפית, טעימה ומשביעה במיוחד.

סטייק פילדלפיה אמנם מכינים עם גבינה - אבל גם מי שרוצה להכין את הסנדוויץ' בלי גבינה יקבל מעדן.

הכמויות מספיקות ל2 חצאי בגט. תרגישו חופשי להגדיל כמויות...

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • כמות : 2 סנדוויצ'ים
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הבצל וחותכים אותו לחצאי פרוסות ומפרידים את השכבות.
  • מחממים 2 כפות שמן זית במחבת רחבה במיוחד.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית - נמוכה בערך 10 דקות תוך ערבוב עד שהבצל מזהיב יפה ומתקרמל ומתרכך.
  • דקה לפני סוף הבישול - ממליחים ומפלפלים היטב את הבצל.
  • מוציאים את הבצל לקערה.
  • חותכים את הגבינה לחתיכות קטנות.
  • פורסים את הסטייקים עם סכין טובה לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • על אותה מחבת של הבצל מחממים עוד 2 כפות שמן זית.
  • כשהשמן רותח מכניסים את רצועות הסטייק (אם המחבת לא מספיק גדולה - פשוט עושים כל מנה בנפרד ולא הכל יחד) בשכבה אחת.
  • אחרי 2 דקות טיגון הופכים את כל הרצועות וממשיכים לטגן.
  • ממליחים ומפלפלים את כל רצועות הבשר.
  • אחרי 2-3 דקות טיגון - מוסיפים את הבצל המטוגן ופיסות הגבינה ומטגנים תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה (משהו כמו 2-3 דקות).
  • בינתיים פורסים את הבגט ופותחים אותו.
  • כשהבשר מוכן עם הבצל והגבינה נמסה - מעבירים עם מלקחיים או מרית את רצועות הבשר מהמחבת - ישר לבגט.
  • נותנים 2 דקות של התקררות והתייצבות.

זהו! מוכן!

מגישים עם פוטיטו או תפוחי אדמה מתובלים וירקות חתוכים.

הדפסה

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף