מתכונים קלים מתכונים שונים שקשוקה עם קבנוס

שקשוקה עם קבנוס

מאת אסף כהן

שקשוקה עם קבנוס

על ידי 24 ביולי 2012

כולנו מכירים את השקשוקה הקלאסית. אבל הנה שדרוג יוצא מן הכלל שיהפוך לכם את השקשוקה הרגילה לפיקנטית ומקפיצה.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים גס את הבצל והפלפל.
  • חותכים את הקבנוס לעיגולים בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את העגבניות גס.
  • מחממים שמן במחבת גדולה.
  • מכניסים את הבצל, הפלפל והקבנוס ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד 5 דקות.
  • מוסיפים את הכמון, הפפריקה, המלח, הפלפל והפלפל צ'ומה.
  • מערבבים ומבשלים עוד 3 דקות.
  • שוברים פנימה את הביצים.
  • מכסים במכסה ומבשלים 2 דקות.
  • מסירים את המכסה ובעזרת כף עץ מערבבים קלות את החלק הלבן של הביצה עם הרוטב – בלי לפגוע בצהוב.
  • מפזרים את הכוסברה מלמעלה.
  • סוגרים את המכסה ומבשלים עוד כ- 10 דקות עד שהצהוב מגיע לרמת העשיה האהובה עליכם.

זהו! מוכן.

מגישים עם חלה טריה - והמהדרין - מגישים בתוך המחבת עצמו!

 

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: