מתכונים קלים מתכונים שונים שקשוקה גבינות

שקשוקה גבינות

מאת אסף כהן
שקשוקת גבינות

שקשוקה גבינות

על ידי 25 במאי 2015

שדרגו את השקשוקה שלכם והיפכו אותה למעדן של ממש. שקשוקה גבינות היא כמו שקשוקה רגילה - רק עם פחות תיבול ויותר גבינות. כמה גבינות? המון. מוצרלה, קשקבל וגבינה צהובה שימסו בתוך הרוטב ויתנו לשקשוקה שלכם מרקם נהדר וטעם משגע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל גס.
  • חותכים את הפלפלים גס.
  • במחבת בינונית מחממים את השמן.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים.
  • בינתיים חותכים את העגבניות לקוביות גסות.
  • כשהפלפלים מתרככים מוסיפים את העגבניות.
  • מטגנים תוך ערבוב כמה דקות עד שהעגבניות מתרככות.
  • מוסיפים אבקת שום ופלפל שחור. (אין צורך במלח - הגבינות מספיק מלוחות)
  • מוסיפים את רסק העגבניות ו50 מ"ל מים ומערבבים.
  • מבשלים על אש בינונית - נמוכה עוד 10 דקות.
  • מוסיפים את הביצים בזהירות.
  • סוגרים עם מכסה ומבשלים 2 דקות.
  • פותחים ומפזרים את הגבינות המגורדות בין החלמונים.
  • בעזרת כף עץ - מערבבים בזהירות את הגבינות עם הלבונים לתוך הרוטב.
  • מפזרים עירית קצוצה.
  • סוגרים שוב עם מכסה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות (או עד רמת הרכות שאתם אוהבים את הצהוב בשקשוקה שלכם).

זהו! מוכן!

מגישים עם חלה טרייה או פוקצ'ה גדולה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: