רול בדואי

מאת אסף כהן
רול בדואי

רול בדואי

על ידי 23 בספטמבר 2013

רול בדואי זו למעשה טורטיה מגולגלת מלאה כל טוב - משמשת כמנה ראשונה או כיבוד נהדרים וטעימים בכל אירוע. אני אוהב למלא את הרול הבדואי בגבינת שמנת 30%. אבל מי שרוצה יכול להשתמש בלבנה טרייה או גבינה פחות שמנה - כרצונכם.

  • זמן הכנה : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • צורבים את עלי הטורטייה על מחבת פסים במשך 15-20 שניות מכל צד - עד שנהיים פסים שחורים.
  • מוציאים לקרש חיתוך.
  • מורחים גבינת שמנת על צד אחד של הטורטיה - דואגים שלא תהיה פינה בלי גבינה. הכל צריך להיות מרוח.
  • מניחים פרוסה עבה של סלמון מעושן כ-2 ס"מ מקצה הטורטיה.
  • מניחים עלי רוקט על פרוסת הסלמון - אפשר לשים הרבה. זה נותן קרנצ'יות נהדרת.
  • מגלגלים את הטורטיה עד הסוף. אם הטוריטיה לא נסגרת טוב - מוסיפים גבינה בקצה ומדביקים בעזרתה את הקצה.
  • חותכים לנתחים בעובי 2 ס"מ.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: