4.9אלף 
הדפסה
רול בדואי
רול בדואי זו למעשה טורטיה מגולגלת מלאה כל טוב - משמשת כמנה ראשונה או כיבוד נהדרים וטעימים בכל אירוע. אני אוהב למלא את הרול הבדואי בגבינת שמנת 30%. אבל מי שרוצה יכול להשתמש בלבנה טרייה או גבינה פחות שמנה - כרצונכם.
- זמן הכנה : 5 דקות
מרכיבים
- עלי טורטיה - קטנים
- גבינת שמנת - עם אחוזי שומן גבוהים - או לאבנה.
- עלי רוקט - שטופים
- סלמון מעושן - חבילה אחת
הוראות הכנה
- צורבים את עלי הטורטייה על מחבת פסים במשך 15-20 שניות מכל צד - עד שנהיים פסים שחורים.
- מוציאים לקרש חיתוך.
- מורחים גבינת שמנת על צד אחד של הטורטיה - דואגים שלא תהיה פינה בלי גבינה. הכל צריך להיות מרוח.
- מניחים פרוסה עבה של סלמון מעושן כ-2 ס"מ מקצה הטורטיה.
- מניחים עלי רוקט על פרוסת הסלמון - אפשר לשים הרבה. זה נותן קרנצ'יות נהדרת.
- מגלגלים את הטורטיה עד הסוף. אם הטוריטיה לא נסגרת טוב - מוסיפים גבינה בקצה ומדביקים בעזרתה את הקצה.
- חותכים לנתחים בעובי 2 ס"מ.
זהו! מוכן!