קרוטונים בתנור

מאת שובל אביטוב
קרוטונים בתנור

קרוטונים בתנור

על ידי 29 בדצמבר 2013

מי לא מכיר קרוטונים? לחם יבש מתובל שמוסיף חיים לכל מרק או סלט? הנה לפניכם מתכון מהיר וקליל לקרוטונים קריספים ומתובלים שאפשר לעשות בתנור בקלי קלות - תוך כדי שהמרק שלכם מתבשל.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הלחם לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
  • מכניסים לקערה את שאר התבלינים.
  • מוסיפים מעט שמן זית - שיספג בהכל אבל לא יהיה יותר מדי.
  • מסדרים בשכבה אחת בתבנית אפיה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות עד השחמה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: