3.8אלף 
הדפסה
קרוטונים בתנור
מי לא מכיר קרוטונים? לחם יבש מתובל שמוסיף חיים לכל מרק או סלט? הנה לפניכם מתכון מהיר וקליל לקרוטונים קריספים ומתובלים שאפשר לעשות בתנור בקלי קלות - תוך כדי שהמרק שלכם מתבשל.
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הלחם לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
- מכניסים לקערה את שאר התבלינים.
- מוסיפים מעט שמן זית - שיספג בהכל אבל לא יהיה יותר מדי.
- מסדרים בשכבה אחת בתבנית אפיה.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות עד השחמה.
זהו! מוכן!