6.3אלף 
הדפסה
קורנדוגס – נקניקיות בציפוי פריך ומתקתק
קורנדוג זו נקניקיה מטוגנת בציפוי פריך של קמח תירס פריך ומתקתק. על מנת להכין קורנדוגס אמיתי וטעים מכינים את כל המרכיבים מראש - ורגע לפני ההכנה מצפים את הנקניקיה, מטגנים אותה ומגישים מיד את הקורנדוג חם וטעים מהשמן.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- נקניקיות - 12 נקניקיות איכותיות עבות (נקניקיות ווינר או נקניקיות בקר)
- לבלילה
- קמח תירס - כוס. לא קורנפלור אלא קמח תירס צהוב.
- קמח - כוס
- סוכר - רבע כוס
- אבקת אפיה - כף
- מלח - קורט
- ביצה - 1
- חלב סויה - כוס וחצי (מי שלא מקפיד - חלב רגיל גם הולך)
- שמן קנולה - כף
- דבש - כף
- מצרכים נוספים
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
- שיפודים - 12
הוראות הכנה
- בקערה גדולה מכניסים את קמח התירס, הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
- מערבבים יחד.
- מוסיפים את הביצה, החלב, כף שמן קנולה ודבש.
- מערבבים היטב עם מטרפה עד שהכל הופך לבלילה אחת.
- פותחים את חבילת הנקניקיות ומייבשים אותן עם נייר מגבת.
- נועצים שיפוד בכל נקניקיה - אבל שלא יצא מהצד השני.
- יוצקים את הבלילה לתוך כוס שתייה גבוהה (גבוהה יותר מהנקניקיה). לא ממלאים את הכוס עד הסוף אלא שלושת רבעי (שיהיה יותר בלילה מגובה נקניקיה - אבל שלא יגלוש מהכוס)
- מחממים את שמן הקנולה בסיר לחום של לפחות 180 מעלות.
- לוקחים שיפוד עם נקניקיה - טובלים בבלילה שבכוס ומוודאים שכל הנקניקיה מצופה בלילה.
- מעבירים במהירות לתוך השמן העמוק.
- מטגנים 2-3 דקות עד להשחמה מלאה של המעטפת. מדי פעם מסובבים את השיפוד כדי שהטיגון יהיה אחיד.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
אפשר להגיש עם השיפוד או בלי כרצונכם.
מגישים עם מתבלים כמו קטשופ, חרדל ודבש, צ'ילי חריף ומתוק ועוד.
וכמובן עם ערימות של צ'יפס.