4.9אלף 
הדפסה
פשטידת פסטה וירקות מוקפצים
פשטידת פסטה וירקות מוקפצים היא פשטידה מעולה בכלום עבודה ובמקסימום טעם - ירקות מוקפצים עם פסטה שיש בכל בית - לתבנית ולתנור. פשטידת פסטה וירקות מוקפצים - טעימה, משביעה ויופי של רעיון לארוחת ערב.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל האריזה שלה (ביננו - אני מכין את הפשטידה הזו משאריות פסטה שנשארו... הכי טוב!)
- חותכים את הצבל לחצאי פרוסות בעובי ס"מ.
- חותכים את הגזר למקלות בעובי חצי ס"מ באורך 3-4 ס"מ.
- חותכים את הקישוא לחצי לאורך ואז כל חצי לפרוסות בעובי ס"מ.
- חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ.
- מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה. כשהשמן חם - מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים עד שהירקות מתרככים ומשחימים.
- מויפים מלח, פלפל ואבקת שום - מערבבים עוד קצת ומורידים מהאש.
- מעבירים הכל לקערה יחד עם הפסטה המבושלת וממתינים 5-10 דקות שיתקרר קצת.
- מוסיפים את הקוטג' והביצה ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית אינגליש קייק במעט ספריי שמן.
- שופכים את תערובת הירקות לתוך התבנית ומשטחים אותה לגובה אחיד.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות.
- לאחר 30 דקות - מוציאים מהתנור, מוסיפים את הגבינה מלמעלה ומחזירים לתנור לעוד 10 דק'.
- מוציאים מהתנור, נותנים לפשטידה לנוח ולהתקרר לפחות 30 דק' - אחרת היא תתפרק.
- מוציאים מהתבנית.
זהו! מוכן!
מגישים עם סלט ירוק, ירקות טריים או תוספת אחרת.