4.7אלף
הדפסה
פיצת מאק אנד צ'יז
ארוחה מושחטת וטעימה באופן מיוחד. שילוב מושלם בין פסטה, רוטב עגבניות ותערובת גבינות טובות לכדי פיצת מק אנד צ'יז אדירה שאוכלים עם כף ישר מהקערה.
- זמן הכנה : 25 דקות
- זמן בישול : 35 דקות
מרכיבים
- פסטה - 300 גרם - בצורת קרניים.
- חמאה - 30 גרם
- שמן זית - 2 כפות
- אבקת שום - כפית
- קמח - כף וחצי גדושות
- שמנת לבישול - 15% - 250 מ''ל
- חלב - חצי כוס
- צ'דר - 150 גרם (עדיף אנגלית - כתומה) מגורדת
- מוצרלה - 180-200 גרם מגורדת
- גבינה צהובה - 200 גרם (מגורד או בפרוסות)
- רוטב פיצה - כוס וחצי - מוכן או מאחד המתכונים שיובאו בהמשך
- תוספות לפיצה - פטריות, עגבניות, בצל וכו' - לפי הטעם
- מים - לפי הצורך
- ספריי שמן - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מכינים רוטב פיצה קלאסי (מומלץ) או רוטב פיצה מהיר
- מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה ומסננים מהמים.
- ממיסים את החמאה עם שמן הזית בסיר.
- כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ואת הקמח ומערבבים הכל עם כף עץ עד שהכל מסמיך.
- מוסיפים את השמנת לבישול וחצי כוס חלב ומערבבים היטב עד שהקמח מתמוסס והכל מסמיך (משהו כמו 3-4 דקות).
- מוסיפים את הצ'דר והמוצרלה ומערבבים עד שהכל נמס.
- מרססים סיר רחב ושטוח שמתאים לתנור בספריי שמן.
- מסדרים את הפסטה המוכנה בתחתית הסיר.
- יוצקים על הפסטה את תערובת הגבינות ומערבבים היטב ומסדרים בשכבה אחידה.
- יוצקים ומורחים בצורה אחידה רוטב פיצה על גבי הפסטה.
- מפזרים את התוספות הרצויות.
- מפזרים גבינה צהובה בנדיבות על גבי הרוטב והתוספות.
- מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות ל30 דקות.
זהו! מוכן!
מניחים במרכז השולחן, מחלקים לכולם כפות וזוללים הכל